Z I T - S E S S I E S   O P   Z O N D A GVoor zij die ook de behoefte voelen om meer te zitten, smijt Peter De Graef zich in de bres als reisgezel op deze avontuurlijke innerlijke tocht.


Aanvullend op de filmpjes op het youtubekanaal ZITTEN, zullen er sporadisch  zitsessies georganiseerd worden. We zullen telkens samen 20 minuten zitten en nog wat napraten. Wie Peter kent, weet dat hij dit doet op een bevlogen manier. Soms humoristisch, soms stil, maar altijd doordrongen van de grote nood.


online RETRAITEDAG


Eerder hadden we gezamenlijke zit-sessies op zondag, tijdens de lockdown waren er 90 dagen lang online zit-uurtjes, gestreamd op de facebookpagina. Tijd voor een heuse ZITTEN RETRAITEDAG nu, op zondag 25 oktober 2020. We hadden een prachtige locatie in petto, maar gezien de stijgende corona-cijfers lijkt het ons beter om het bij een online retraitedag te houden, live gestreamd via de facebookpagina. Een dag waarop we samen enkele uren zitten, afgewisseld met uurtjes wandelen. Drie uur zitten in totaal, misschien een uitdaging voor wie dagelijks 20 minuutjes zitten gewoon is, maar reden te meer om het in groep te proberen (ook al is het een online groep), en bovendien met de aanmoediging van Peter.


indeling van de dag:
10u-11u: inleiding, zitten
11u-12u: wandelen
12u-13u: lunch break
13u-14u: zitten
14u-15u: wandelen
15u-16u: zitten
16-17u: Afsluit, Peter gaat in op vragen van jullie (die kunnen tot en met de dag zelf 15u doorgestuurd worden naar info@zitten.eu)


We hopen jullie weer massaal online te kunnen ontmoeten. Ook al doe je maar een uurtje mee: welkom!
25

OKTOBBER