ZIE ZE DOEN


Vandaag omschrijft Geertrui Coppens haar productiehuis Zie Ze Doen als een labo dat inzet op televisie én real-life concepten, en alle mogelijke cross overs. Naast programma’s als De Bende Van Wim, Week van Liefde, Het Bourgondisch Complot en Nefast Voor De Feestvreugde, zetten we onze schouders onder bijzondere projecten als ZITTEN en OLD’S COOL.


Met OLD’S COOL bedenken we concrete projecten zonder betutteling, om het leven in rusthuizen aangenamer te maken.


Met ZITTEN engageren we ons voor het mooist denkbare meditatieproject. Eentje zonder franjes. Haalbaar en bevlogen dankzij de trekkersrol van Peter De Graef die als geen ander troost, inspireert en aanmoedigt. Theatermaker, acteur en auteur Peter De Graef (61) wordt steeds vaker gevraagd om zijn licht te laten schijnen op het leven en hoe ermee om te gaan. Zijn vertellingen op YouTube zijn een merkwaardige hit. Dat het leven hem zelf niet vaak verwend heeft, blijkt plots een schat aan gidsende ervaring op te leveren.


Het is de combinatie van zijn intense bevlogenheid en humor die ervoor zorgt dat wij verzot zijn op de pensées van Peter De Graef. En als het dan gaat over een onderwerp als ZITTEN, waar Peter al jaren van doordrongen is, wordt het pas echt een feest. 

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter via deze link.

VRAGEN?